Likabehandlingsplan

Göteborgs universitet har i sin Likabehandlingspolicy slagit fast att man skall främja en arbetsmiljö där alla personer som är verksamma vid universitet oavsett kön, etnicitet, religion eller annan trosuppfattning, eventuella funktionshinder eller sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller ålder skall ges bästa möjligheter att utvecklas.

Såsom en liten enhet inom detta större sammanhang skall likabehandlingsarbetet inom GRI präglas av vår ambition att bidra till realisering av universitetets målsättning utifrån de specifika förutsättningar som gäller för GRI.

Likabehandlingsombud

Magdalena Petersson McIntyre