dennis vice ordförande

Nyhet: 2008-05-26

Dennis Töllborg blev vid helgens årsmöte vald till ny vice ordförande i HRDI, Human Rights Development Initiative. Organisationen har sitt säte i Pretoria, Sydafrika, och har genom sitt konsekventa arbete med att endast acceptera vad som görs, inte vad som sägs eller skrivs, blivit ett föredöme för arbete med mänskliga fri- och rättigheter i södra Afrika. Organisationen arbetar med universitet och jurister i femton länder i Södra Afrika, och fokuserar framförallt på stöd åt de fattigaste av de fattigaste, med särskild fokusering på HIV/Aids-frågor.

Mer information om HRDI på www.hrdi.org.za

Mer inforamation om Dennis Töllborg >>

AV: